Wie is Bé?

Hoi, ik ben Bé of eigenlijk Berit Van den Bussche. Ik maak miniatuuraquarellen van vogels, dieren en bloemen die ik schilder op oude boekblaadjes en muziekpartituren.

 

Ik leerde mezelf schilderen, zo’n 3 jaar geleden. Een intrinsieke kunstzinnigheid die per toeval (her)ontdekt werd. De enige artistieke scholing die ik ooit gehad heb, is die van tijdens mijn tienerjaren in de Steinerschool te Lier. Door vooral veel te schilderen, verfijnde ik de details en de stijl van mijn tekeningen.

 

Om mijn creatieve ontwerpen bij meer mensen te brengen, lanceerde ik B-creativ, een artistiek geschenkenlabel voor stationery en wenskaarten.

 

Omdat ik naast artistiek ook vooral gepassioneerd ben door mensen en hun (soms nog niet ontdekte) creativiteit, kan je mij daarnaast ook boeken als trainer en life coach (over thema’s op vlak van communicatie en veerkrachtig in het leven staan). Sinds kort kan je me ook enkele dagen per week in een bloemenwinkel vinden. Daar maak ik klanten blij met prachtige boeketten, bloemstukken, droogboeketten.

 

 

 

 

 

©2018 by B-creativ. Proudly created with Wix.com