Wie is Bé?

Hoi, ik ben Bé of eigenlijk Berit Van den Bussche. Ik maak miniatuuraquarellen van vogels, dieren en bloemen die ik schilder op oude boekblaadjes en muziekpartituren.

 

Ik leerde mezelf schilderen, zo’n 4 jaar geleden. Een intrinsieke kunstzinnigheid die per toeval (her)ontdekt werd. De enige artistieke scholing die ik ooit gehad heb, is die van tijdens mijn tienerjaren in de Steinerschool te Lier. Door vooral veel te schilderen, verfijnde ik de details en de stijl van mijn tekeningen.

 

Om mijn creatieve ontwerpen bij meer mensen te brengen, lanceerde ik B-creativ, een artistiek geschenkenlabel voor stationery en wenskaarten.

 

Ik ben van opleiding Master in de Sociale en Culturele Agogiek. Ik was jarenlang actief in (her)oriëntering en training van volwassenen op vlak van communicatieve vaardigheden en schoolde me om als professionele coach (persoonlijke ontwikkeling). In het werken met mensen ontdekte ik mijn grootste kracht, nl veilige relaties bouwen en daarbinnen ieders verborgen creativiteit aanwakkeren. Zowel puur voor de flowervaring als voor jouw ondernemerschap. Je eigen kracht (her)vinden ondanks  je perfectionisme, je onzekerheid, je hooggevoeligheid,... daar werk ik graag aan mee. 

 

Ben je op zoek naar een sparringpartner die je dat duwtje in de rug geeft om te springen als creatieve ondernemer en wil je je eigen creaties op een integere en authentieke manier in de markt zetten, ook dan kan je contact opnemen met Berit voor een kennismakingsgesprek.   

Ja, laten we samen sparren

Berit Van den Bussche

berit@b-creativ.be  /  Tel. +32 496 57 75 46

Berit_Van_den_Bussche_lifecoach.jpg

©2018 by B-creativ. Proudly created with Wix.com