top of page

B-creativ workshops

Ik wil met mijn creatieve workshops graag voor confettimomenten in je leven zorgen. Momenten van lichtheid en creativiteit. Momenten waarin we ons focussen op net dat andere wat we willen leren, gewoon voor de fun van het leren. 

Inschrijven voor één van de workshops kan door je via het contactformulier aan te melden.

Een workshop kan ook voor je vriendengroep, je professionele team, je eigen netwerk georganiseerd worden. Laat me een berichtje of  een telefoontje, dan spreken we verder af. 

Je eigen creativiteit (her)ontdekken

Hoe zou het zijn als we onze creativiteit inzetten om veerkrachtiger in het leven te staan? Wat als we onszelf wat vaker trakteren op creatieve routines in het leven? Wat als we voorbij onze beperkende 

Dan kan het (her)ontdekken van je creatieve 'ik' een accelerator zijn voor persoonlijke groei en connectie tussen hoofd en hart. In dit webinar ontdek ik graag met jou wat creativiteit is en hoe je succesvol op zoek kan gaan naar die creatieve vonk die je creativiteit tot volledige bloei kan brengen

JE eigen creativiteit herontdekken_edited.jpg

De kracht van verbeelding

Het kunnen visualiseren van je droom helpt je om je dromen te realiseren. In deze workshop nemen we de tijd om jouw dromen te 'verbeelden' en zo geven we kleur, vorm, woorden en beelden aan je toekomst. We gaan al schilderend, tekenend, of met magazines aan de slag tijdens deze offline workshop. 
Materiaal wordt voorzien. 

Dreamboard.jpg

Tuinvogels schilderen

In deze groepsworkshop gaan we schilderen en maak jij je eigen vogelkunstwerk. Je leert kijken, je schilderij laag per laag opbouwen en meer en meer details zijn

Geniet je in je tuin ook zo van de vogels die zich vrij van tak tot tak begeven en hun mooiste liedjes zingen? Dat inspireerde Berit Van den Bussche om zelf vogels te beginnen schilderen.

 

Tijdens deze workshop schilderen we met waterverf stap voor stap je favoriete tuinvogel.  Kies zelf tussen de pimpelmees, de koolmees of het roodborstje. Nog nooit geschilderd? Geen enkel probleem. Je hebt vooral veel goesting nodig want de techniek kan je leren én we werken uiteraard met “stilzittende” voorbeelden op een foto. Schilder je graag een andere vogel dan de voorgestelde en courante tuinvogels, breng dan zeker zelf een afbeelding mee ter inspiratie. Heb je al meer schilderervaring, even welkom. We nemen de tijd om op ieders ervaringsniveau tot de mooiste vogelresultaten te komen.  

workshop_tuinvogels.jpg
bottom of page