Telefoonhoesjes

Een smartphone is een kostbaar goed. Je beschermt het best zo goed mogelijk!

Dat kan je doen met een hardcover of softcover die de achterkant van je smartphone beschermt of met een boekhoesje dat je volledige smartphone beschermt, zowel vooraan als achteraan. 

Op deze pagina kan je een aantal voorbeelden vinden van hoesjes die reeds gemaakt werden voor een snelle levering. Er zijn er natuurlijk oneindig veel meer mogelijkheden dan hier verzameld werd op de site. 

Aangezien elk smartphone type een ander formaat heeft en andere positie van kabelingangen of camera's, worden de telefoonhoesjes op maat gemaakt. Zo heb je de maximale keuze qua afbeelding en type smartphone.

Graag een eigen hoesje op maat? Stuur een mail met je type smartphone, keuze afbeelding (tip: je kan op Instagram alle ontwerpen kiezen, ook de allernieuwste) en keuze voor softcover (€24,00) of boekhoes (€36,00) 

berit at b-creativ.be

 

Je krijgt van mij heel snel bericht of het gewenste hoesje beschikbaar is of niet. We spreken vervolgens af of je het via post (+verzendingskosten) wenst te ontvangen of graag ophaalt in een verkooppunt.