Staartmeesjes_feestlied_edited.jpg

Ben je net als ik een vroege vogel? Of ben je benieuwd wat de ochtend voor jou in petto heeft als je zo vroeg al in creatie- en reflectiemodus gaat? We kunnen ons alvast laten inspireren door het fluiten van de vogels. 

Bij B-creativ stappen we af van elk voorspelbaar coachtraject. Creativiteit brengt ons samen, laat ons dan ook creativiteit mee in het traject brengen. Creativiteit in denken en doen. Tijdens dit traject gaan we afwisselend met verschillende creatieve technieken aan de slag. Soms kan dat schilderen zijn, tekenen, werken met klei, hout, magazines,... We zijn op zoek naar de fun van het creatieve proces, de rust in het hoofd en de weldaad van een gelijkgestemde ziel die je hersenkronkels weet te ontwarren. 

 

Ik vind het belangrijk om je écht te leren kennen. En dat kan tijdens de creatieve flow, een stevige wandeling of een online gesprek dat we dan een creatieve twist geven. 

Een traject kan een combinatie zijn van de verschillende vormen, naargelang de afspraak die we maken en het doel dat we voor ogen hebben. 

Wanneer je een traject wil starten bij B-creativ kan je steeds eerst vrijblijvend kennismaken met Berit Van den Bussche. Laat je gegevens na en ik neem contact met je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek. 

 

Voor een sessie trek ik 1,5u à 2u uit. Omdat ik je die tijd wil gunnen om jezelf te ontmoeten in een creatieve flow.