Hoi, ik ben Berit Van den Bussche en voor wie wil ook wel B(é).

Ik ben artiest, coach en heb de missie om de wereld schoner te maken

Als artiest kan je me oa herkennen aan miniatuuraquarellen van vogels, dieren en bloemen die ik schilder op oude boekblaadjes en muziekpartituren. En tegenwoordig tracht ik ook steeds meer beelden die mijn woorden en gedachten kracht bij kunnen zetten te schilderen. Zo ontwikkel ik mijn eigen beeldenbibliotheek

Ik leerde mezelf (terug) schilderen, zo'n 5 jaar geleden. Een intrinsieke kunstzinnigheid die per toeval (her)ontdekt werd. De enige artistieke scholing die ik ooit gehad heb, is die van tijdens mijn tienerjaren in de Steinerschool te Lier. Door vooral veel te schilderen, verfijnde ik de details en de stijl van mijn tekeningen.

Om mijn creatieve ontwerpen bij meer mensen te brengen, lanceerde ik in 2017 B-creativ, een artistiek geschenkenlabel voor stationery en wenskaarten. Je kan mijn producten vinden in de webshop op deze site. Producten worden ook in winkelverkooppunten aangeboden. 

Ik ben van opleiding Master in de Sociale en Culturele Agogiek. Ik was jarenlang actief in (her)oriëntering en training van volwassenen op vlak van communicatieve vaardigheden en schoolde me om als professionele coach (persoonlijke ontwikkeling). In het werken met mensen ontdekte ik mijn grootste kracht, nl veilige relaties bouwen en daarbinnen ieders verborgen creativiteit aanwakkeren. Zowel puur voor de flowervaring als voor jouw ondernemerschap. Je eigen kracht (her)vinden ondanks  je perfectionisme, je onzekerheid, je hooggevoeligheid,... daar werk ik graag aan mee.

Ik ben in eerste instantie creatief. Creatief met penseel, maar vooral ook creatief in het verbinden met mensen en hun verborgen potentieel. Creativiteit laat zich moeilijk in theorieën of stappenplannen vastleggen, maar wel in beelden. Dus dat is wat je kan verwachten. Op een creatieve manier op zoek naar die beelden die jou omschrijven, die jou helpen om je potentieel tot ontwikkeling te brengen, in het leven en in je werk. 

Creativiteit is wat ik inzet tijdens een traject samen, zonder dat jij daarom een creatieve duizendpoot moet zijn. Het is nl zoals de horizon die zich steeds verlegt als we op water varen, dat ook jouw potentieel zich steeds meer laat zien. 

Welkom aan boord voor een eerste kennismakingsgesprek. 

Ja, laten we kennismaken

Berit Van den Bussche

berit@b-creativ.be  /  Tel. +32 496 57 75 46

Bedankt voor je bericht

Berit_Van_den_Bussche_lifecoach.jpg