top of page

B-creativ art

Vogels schilderen met aquarel of acryl op oude boekbladeren, muziekpartituren, hout of canvas dat is waar ik eerder toevallig mee begon maar waar ik steeds verder in ben gespecialiseerd. Ik maak natuur-realistische schilderijen van vogels, dieren en bloemen. Hiervoor gebruik ik ultrafijne penselen zodat ik de kleinste schakeringen kan weergeven in al mijn schilderijen. Mijn schilderwerk vertrekt vanuit de waarneming. Hoe langer ik aan een schilderij werk, hoe meer details ik er in kan verwerken. Daar ligt voor mij ook de parallel met het leven: steeds meer details tekenen immers ons leven.  

B-creativ murals (indoor-outdoor)

Mural_vogelconfetti_outdoor
Mural_vogelconfetti_2_outdoor
Mural_vogelconfetti_detail_1
Mural_vogelconfetti_detail_2
Mural_pimpelmees_indoor_edited
Mural_pimpelmees_detail1_indoor_edited
Mural_pimpelmees_detail2_indoor_edited
Mural_pimpelmees_detail3_indoor_edited
Mural_voedselbos_Harent
Mural_birdconfetti

Door jarenlang vogels te bestuderen als onderwerp van mijn miniatuurschilderkunst, is de stap naar extra large schilderijen een fijne uitdaging. Je kan bij B-creativ terecht voor een muurontwerp op maat. Zorgvuldig ontworpen murals kunnen zowel indoor als outdoor, in groot formaat of als miniatuur eyecatcher aangebracht worden..

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe ik jouw ideeën en passie voor vogels kan vertalen naar een adembenemend muurschilderij op maat. 

Instagram

bottom of page