top of page

Online aankopen

Prijzen

Prijzen zijn steeds inclusief 21% BTW of 6% BTW voor originele schilderijen 

Wens je een factuur te ontvangen, stuur een mailtje met je ordernummer en bedrijfsgegevens. Je ontvangt van ons een elektronische factuur. 

 

Bestellen

De Klant kan een product van B-creativ bestellen door op het winkelwagentje te klikken en het gewenste aantal in te geven. Als de Klant nog meer producten van B-creativ wenst, kan de Klant op “verder winkelen” klikken. 

Graag een uniek schilderij op maat of andere wensen? Dan kan de Klant een mail sturen aan berit@b-creativ.be 

 

Om de bestelling te finaliseren, vragen we de Klant enkele basisgegevens, die B-creativ in staat stelt de producten correct te verzenden. 

 

Betalen

De Klant heeft de keuze tussen de volgende veilige betaalwijzen 

  • via kredietkaart

  • via bankkaart 

  • via overschrijving op rekeningnummer BE48 3770 7384 5127

  • creditcard/debetcard, 

  • iDeal, 

  • PayPal

 

 Verzending van de bestelde producten gebeurt als de betaling in zijn geheel ontvangen is. 

 

 

B-creativ is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot bestellingen waarbij de Klant betrokken is.

 

Levering en uitvoering van de overeenkomst

 

Verzendingskosten

Voor elke bestelling worden verzendingskosten gerekend. Deze kunnen verschillen naar gelang de hoeveelheid producten. 

Verzendingskosten kunnen schommelen tussen €1,50 en €10,00. Gemiddeld betaal je slechts €4,70 voor een verzending. 

 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Nederland. Graag een verzending naar een andere bestemming? Gelieve eerst contact op te nemen over de leveringsvoorwaarden. 

 

Levering

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd. De levering gebeurt door B-post.De Klant kan de verzending volgen via een track & trace code. Levering gebeurt binnen de 3-5 werkdagen. 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan B-creativ.

 

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de B-creativ was geboden. 

 

Wenst de Klant de bestelling op te halen op het thuisadres van B-creativ, dan kan dit op afspraak. Verzendingskosten worden in dit geval niet aangerekend. 

 

Eigendomsvoorbehoud

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van B-creativ. 

De Klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van B-creativ te wijzen, bv. aan eenieder die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.

bottom of page