top of page

wo 08 nov

|

Mechelen

Unieke wenskaarten maken voor kinderen

Eva is collage-artieste, Berit schildert al jaren vogels. Samen geven zij jou handige tips & tricks om van een wit papier, jouw eigen kunstwerkje te maken.

Registration is closed
See other events
Unieke wenskaarten maken voor kinderen
Unieke wenskaarten maken voor kinderen

Tijd & Locatie

08 nov 2023 14:00 – 16:30

Mechelen, Nekkerspoelstraat 26, 2800 Mechelen, Belgium

Gasten

Over de activiteit

Eva is collage-artieste, Berit schildert al jaren vogels. Samen geven zij jou handige tips & tricks om van een wit papier, jouw eigen kunstwerkje te maken. Het wordt een plezante namiddag want met collage- en schildertechnieken maken we knotsgekke composities die van jouw wenskaart een uniek kunstwerkje maken. Papier, schaar, lijm, magazines, penselen en aquarelverf, meer heb je niet nodig om mooie kaartjes te maken.  Breng je graag een vriend- of vriendinnetje mee, of je mama of papa, dat kan. Met de couponcode HAPPYME krijg je €10 korting bij het bestellen van 2 plaatsjes. 

Na afloop geven we je de optie om je werk te laten inscannen zodat je het kan vergroten of verkleinen naar jouw gewenste formaat óf dat je er meerder van kan afdrukken. 

Prijs is voor 1 workshop inclusief het nodige materiaal, een envelop, hapjes een glaasje fruitsap of chocomelk

Tickets

  • Unieke wenskaarten maken

    Voor de workshop wordt alle materiaal voorzien. Inclusief envelop en postzegel, hapjes, een glaasje cava voor volwassenen en een fruitsap voor de kinderen.

    € 45,00

Total

€ 0,00

Deel dit event

bottom of page