top of page

De stille kracht van "wensen"Ik kan me niet herinneren dat ik ooit écht grote dromen heb gehad over wat ik later wilde worden of wilde gaan doen, behalve dan die twee zotte uitspraken: ik word ooit nog eerste minister en als het even kan, begin ik later een eigen bloemenwinkel. Politieke ambities heb ik nooit ontwikkeld en de wens om dit land te leiden nog minder, mijn rol als eerste minister zal eerder een nostalgische herinnering blijven. Maar die bloemenwinkel, daar bewoog ineens iets. Ineens kwam de perfect fitted job op mijn pad... in een bloemenwinkel. Ineens kwam die ondergesneeuwde wens terug in de picture. Want hoeveel toeval is er in't spel als je ineens kan doen wat je ooit in je hoofd hebt gewenst? Het voelt zoals ik het bedacht had. Verse snijbloemen in overvloed, mooie decoratieartikelen én een team van creatieve gelijkgezinden. Het is alsof ik met mijn spreekwoordelijke gat in de boter ben gevallen.

Had ik ooit gedacht dat ik effectief als bouquetière aan de slag zou zijn? Not a chance, maar het lijkt erop dat de tijd rijp was om op het bloemenspoor terecht te komen.

Let dus op met "wensen". Hoe zot ook, ze zouden weleens uit kunnen komen;-)

Heb jij...als je terugkijkt op je leven, weggemoffelde wensen die op een of andere manier al concreet vorm hebben gekregen?

 

Loopt jouw leven kronkelig en vraag jij je af of je wel op je juiste spoor zit? Als meester van de kronkelige paden én lifecoach begeleid ik tobbers, twijfelaars, creatievelingen en zij die de lat voor zichzelf onbewust hoog leggen in hun zoektocht naar hun "rode draad", hun schat onder de regenboog. Want jouw talent, jouw kracht, jouw spoor is er al. Het is zo aanwezig dat het je niet meer opvalt. Neem contact op als je graag samen dit spoor (her)ontdekt.


Sta stil, kijk om, ga vooruit!

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page