top of page

Koester je creatieve vrienden,... ze zijn de motor van jouw groei

Het is zo bijzonder om te zien hoeveel mensen er voorzichtig mee naar buiten beginnen komen, met hun creatief werk. Ik zie mensen schetsen, tekeningen, schilderijen, collages, foto’s, eigen nummers delen,... En maak dan steeds een vreugdedansje!

Je creatief en artistiek werk delen met de buitenwereld is een hele dappere stap. We delen immers een bijzonder kleinood ‘onze kwetsbaarheid’ met de wereld. Één misplaatste (vaak goedbedoelde) opmerking heeft al menig creativiteitsuiting voor jaren platgeslagen en de kiem ingesmoord.


De creatieve draad terug oppakken en toelaten in je leven is dan ook vaak een werk van lange adem, het levenswerk van het (her)opgebouwde zelfvertrouwen.Daarom mijn pleidooi om je creatieve vrienden te koesteren. Er zijn zoveel haaien die je onbedoeld kunnen kraken, waarvan ‘jijzelf’ in de eerste plaats, dat je maar beter ook eens kan luisteren naar wat die creatieve supporters te zeggen hebben. Zet de deur en al je vensters open om hun feedback naar binnen te laten komen! Jij hebt werkelijk iets bijzonders te delen met de wereld.

 

Ben je op zoek naar een manier om dichter bij jezelf te komen, dátgene te vinden waar je warm van kan lopen, stappen te zetten om terug meer beweging te krijgen in je leven, werk en je creativiteit dan mag je aan de bel trekken. Ik maak er graag tijd voor en verleg mee je horizon!

Je mag me altijd een belletje geven op + 32 496 57 75 46 of een mailtje sturen naar berit@b-creativ.be


1 comment

1 Comment


Rose
Rose
Sep 28, 2021

Great readingg your post

Like
bottom of page