top of page

Schilderworkshop in de natuur - GEANNULEERD

Updated: Aug 5, 2020Jammer genoeg werden alle geplande workshops aan de BosBib van De Averegten geannulleerd omwille van Covid 19. Dus ook deze schilderworkshop:-( Ik hoop de workshop snel terug te kunnen aanbieden. Misschien op een andere locatie en andere formule. Wie ideeën heeft, mag steeds contact opnemen!


Tijdens de zomermaanden organiseert het Provinciaal Domein De Averegten verschillende workshops in open lucht aan de BosBib, nabij de Blokhut.


Op zondagnamiddag 9 augustus 2020 verzorgt Berit Van den Bussche van B-creativ de workshop: tuinvogels schilderen.


Tijdens deze bosbibschilderworkshop schilderen we met waterverf stap voor stap je favoriete tuinvogel, kies tussen de pimpelmees, de koolmees of het roodborstje. Nog nooit geschilderd? Geen enkel probleem. Je hebt vooral veel goesting nodig want de techniek kan je leren én we werken uiteraard met “stilzittende” voorbeelden van een foto. Schilder je graag een andere vogel dan de voorgestelde en courante tuinvogels, breng dan zeker zelf een afbeelding mee ter inspiratie.


Heb je al meer schilderervaring, even welkom. We nemen de tijd om op ieders ervaringsniveau tot de mooiste vogelresultaten te komen.


Praktisch en inschrijven:

Om de workshop veilig te laten verlopen, werken we in openlucht, op veilige afstand van elkaar en in kleine groepen van max 10 deelnemers. Daarom vragen we om je vooraf in te schrijven via kim.vansande@provincieantwerpen.be : graag naam + e-mail + telefoonnummer + gewenste sessie vermelden.

Sessie 1 zondag 9 augustus 13u-15u; 10 deelnemers Sessie 2 zondag 9 augustus 15u15-17u15; 10 deelnemers

Deelnemen is gratis. Locatie: bij de BosBib aan de Blokhut. Het is 5 minuutjes stappen van aan de bezoekersparking van de Averegten.

Materiaal: Heb je thuis een houten plaat (ongeveer A4 of A3 formaat), dan mag je die zeker meebrengen als ondergrond voor je schilderblaadjes. We voorzien alle schildermateriaal zoals papier, verf, penselen, water. En als je het leuk vindt om na de workshop nog verder te schilderen, kan je de praktische verfsets én ultra fijne penselen ook aankopen voor thuis.0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page