top of page

Warme winteravonden

Als de avonden langer worden en de nachten donkerder, komt de tijd dat we pakjes en kaartjes beginnen verzamelen om de mensen rondom ons een lieve attentie te kunnen bezorgen als er straks weer feesten aankomen.


Vanaf nu kan je deze nieuwe geïllustreerde kerstwenskaarten in de webshop terugvinden. Je vindt ze in setjes en apart per afbeelding. Wist je dat er voordeeltarieven zijn als je 5 of 10 kaartjes van eenzelfde afbeelding koopt? 

Unieke geschenken


Wil je dit jaar ook een speciale gift geven voor kerst en nieuw? Kijk dan even verder rond in de webshop. Een origineel schilderij of liever een notitieschrift? Voor elk wat wils, ongetwijfeld😉 Klik hier en laat je verrassen


 

B-creativ op Martistiek wintereditie - 12/12/2021

Door Corona kan je mijn producten al een tijdje enkel in een heel select aantal winkels terugvinden. Daarom ga ik uitzonderlijk zelf nog eens achter een kraampje staan, zodat je me live kan zien én mijn producten kan vastpakken.


Op zondag 12/12/2021 kan je me nl vinden op de wintereditie van Marktistiek. Je vindt deze gezellige kerstmarkt van 12u tot 17u op de Grote Koraalberg in Antwerpen. Passeer jij daar ook? Ik zal er nl niet alleen zijn. Heel veel Antwerps en origineel talent zet een tafeltje klaar. Wil je geschenken rechtstreeks bij de makers kopen en zo de creativiteit van geëngageerde ondernemers steunen, zet 12/12 dan met stip in je agenda. Hopelijk tot dan! 


0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page