top of page

Bezoek mijn atelier op 5 mei 2024


Op 5 mei ben je welkom van 11u tot 18u om mijn creatief atelier te bezoeken. Hier gebeurt de magic. Hier schilder ik mijn vogels op vergeelde boekblaadjes. Hier maak ik illustraties op maat, hier bereid ik mijn muurschilderijen voor.Enkele jaren terug, tijdens de zoveelste corona lockdown, bouwden mijn man en ik een charmante pipowagen in de tuin. Het was een IKEA zelfbouwpakket voor gevorderden. Na jarenlange keukentafelcreativiteit, kon ik de pipowagen omtoveren tot mijn magische schilderstudio.


Meisjes schilderen samen in atelier
Magie in actie

Tijdens Atelier in Beeld op zondag 5 mei 2024 zwaai ik voor de eerste keer de deuren open van mijn atelier en ben jij welkom van 11u tot 18u. Ontdek er mijn creatieve chaos, snuister door mijn persoonlijke verzameling van mooie dingen, check mijn mini bibliotheek en uiteraard mijn schilderijen;-)


Weet wel, de pipowagen is enkel via een trap toegankelijk. De ruimte in de pipowagen is beperkt, dus heel veel mensen tegelijk in de pipowagen lukt moeilijk. Dan beweegt hij heel erg. Maar dat moet je niet tegenhouden, want we ontvangen je ook heel graag in onze bloementuin en terras voor een glaasje lekkers.


Laat je ondertussen ook verleiden door de schilderwerken van onze jongste dochter Jutta van den Bosch. Zij studeert Vrije kunsten aan de Luca School of Arts in Brussel en maakt verrassende schilderijen in olieverf.


Je vindt mijn atelier in de Alfred Nobelstraat 23, te 2812 Muizen.

0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page