top of page

Wat als kunst de wereld kon redden, red jij dan de kunstenaar ?

Laatst hoorde ik iemand zeggen: “ik ben gezond jaloers op hoe jij voor je passie gaat.” Inderdaad, creativiteit is mijn passie. En het is fijn om de wereld mooier te maken, mensen via kunst te raken en met mijn artistiek werk ook anderen te inspireren hun eigen creativiteit te (her)ontdekken.

Wie me volgt, heeft tegelijk kunnen merken dat ik steeds vaker kunstwerken achterlaat op publieke plaatsen en in de natuur. Een glimlach op het gezicht van een toevallige voorbijganger, dat is mijn doel en uiteraard hoop ik op die manier ook wel een community te bouwen van fans of gelijkgezinde creatievelingen en kunstenaars die me steunen en elk op zijn manier een steentje wil bijdragen aan een mooiere wereld.


Ben jij zo’n fan of creatieveling en geef je de kunstenaar in mij graag vleugels? Dan kan je me steunen op verschillende manieren:

  • Je kan me volgen op mijn Facebook en Instagram, je kan mijn posts ‘liken’, je kan erop reageren, je kan ze delen of bewaren.

  • Je kan een kijkje komen nemen op mijn website en je kan er iets kopen in de webshop.

  • Je kan reclame voor me maken, want het is tegenwoordig vooral "via via" dat mensen me weten te vinden voor bvb muurschilderingen bij hen thuis.

  • Je kan naar de tentoonstelling komen in Galerij Nobody & Friends tijdens de maand december en je laten verleiden om een werk van me te kopen (of dat van één van mijn collega kunstenaars)

  • Je kan me steunen via het Patreon platform. Want alle grootse dingen starten klein. Dit platform steunt artiesten via lidmaatschap formules. Een kleine maandelijkse bijdrage die jij misschien amper voelt, kan een boost geven aan de creatieve ideeën die ik nog in de wereld wil zetten😊 Uiteraard krijg je als supporterende patron leuke extra’s zoals oa een downloadbare illustratie op regelmatige basis.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page