top of page

B-creativ coaching

Profielfoto.jpg

Berit Van den Bussche, kunstenaar, creativiteitscoach, sparringpartner

Als creativiteitscoach begeleid ik mensen op hun reis naar een leven waarin creativiteit vrij kan stromen. Ik maak tijd om jou te leren vertragen in een wereld die steeds sneller draait. Ik neem je mee in een trage retrocamper op zoek naar een inspirerende buitenlocatie of ik nodig je uit in mijn creatieve atelier zijnde een pipowagen in de tuin. In deze setting maken we ruimte voor reflectie en creativiteit. 

Met mijn achtergrond als consulent in learning & development heb ik gedurende vele jaren honderden werkzoekenden en werknemers geholpen bij het vinden van een nieuwe baan en het heroriënteren van hun loopbaan. Toen ik uiteindelijk zelf de sprong waagde en begon als freelance trainer en coach op het gebied van welzijn, veerkracht en zelfbewustzijn, begon mijn eigen creativiteit volop te stromen. Ik ontpopte mezelf tot een veelzijdige creatieve levenskunstenaar. Het is mijn combinatie van artistieke creativiteit en ervaring als welzijnstrainer die me in staat stelt om je op een praktische manier te begeleiden bij de ontwikkeling van jezelf en je onderneming. Samen zullen we met een frisse en verwonderde blik naar jouw realiteit kijken.

Aanbod

Laat de creativiteit opnieuw stromen in werk en leven

20220721_110013311_iOS_edited.jpg

Campercoaching

We vertrekken met een trage retrocamper naar een onbekende maar inspirerende locatie. Zodra je instapt, laat je al jouw verwachtingen los en geef je jezelf over aan het "NU", aan vertraging creativiteit en reflectie. 

Zonder de bestemming vooraf te kennen, vinden we ze toch. Met een onbetaalbaar zicht, nemen we tijd om te werken aan dat ene creatieve project waar je thuis nooit toe komt en vinden we manieren om dit patroon te keren. 

 

Praktisch:

Reken voor deze campercoachsessie minimaal 4u. 

We vertrekken in de regio Mechelen

 

Investering:

€375,00

  

20210729_093108256_iOS_edited_edited.jpg

Creativiteitscoaching

In deze sessie nemen we actief tijd om je creativiteit te voeden en je persoonlijke energiebatterij terug op te laden. Ik verwelkom je in mijn creatieve atelier: een pipowagen in de tuin. 

Je laat alle moetjes achter en neemt de tijd om vrij te werken aan een schilderij of tekening. Tijdens het creatieproces reflecteren we over de uitdagingen die jouw leven tekenen. 

Praktisch: 

Reken voor deze creatieve sessie minimaal 2,5u

Mijn pipowagen vind je in Muizen

 

Investering:

 € 150,00

Creativitycoaching.jpg

Sparringpartner

Of je nu behoefte hebt aan een klankbord, ondersteuning bij het ontwikkelen van je ideeën of het overwinnen van obstakels, dit coachtraject biedt de juiste begeleiding en tools om taal en beeld te geven aan je al je ideeën, zelfs indien ze nog prematuur zijn. Samen streven we ernaar om jouw visie te verhelderen en een sterke basis voor succes te bereiken.

 

 

Praktisch:

Reken voor deze coachsessie minimaal 1,5u

Je bent welkom in mijn creatieve coachruimte in de tuin te Muizen

Investering:

€90,00

 

 

Ja, laten we kennismaken

Berit Van den Bussche

berit@b-creativ.be  /  Tel. +32 496 57 75 46

Bedankt voor je bericht

Profielfoto.jpg
bottom of page