top of page

Muurschilderingen op maat

Door jarenlang vogels te bestuderen als onderwerp van mijn miniatuurschilderkunst, is de stap naar XL schilderijen een fijne uitdaging. Je kan bij B-creativ terecht voor een muurontwerp op maat. Zorgvuldig ontworpen murals kunnen zowel indoor als outdoor, als miniatuur eyecatcher of in groot formaat aangebracht worden. Vogels zijn daarbij mijn specialiteit, maar aarzel niet om ook andere natuurtaferelen voor te stellen. Ik houd immers van de uitdaging. 

Koester je al langer de wens om ergens in of rond je huis een vrolijk en uniek accent te laten plaatsen? Dan ben ik blij dat ik je kan verder helpen met verfijnde muurschilderingen en graffiti ontwerpen. Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe ik jouw ideeën en passie voor vogels kan vertalen naar een adembenemend muurschilderij op maat. 

Mural_pimpelmees_indoor_edited_edited.jpg

Binnenhuismuurschildering op slaapkamermuur

Alles is canvas 

Vuurtoren op de Azoren

Onder het motto "alles is canvas" decoreer ik met toewijding je binnen- of buitenwanden met een uniek muurschilderij. Vogels liggen al jaren in mijn hand, door verfijnde miniatuuraquarellen te schilderen. In de coronatijd begon ik te experimenteren met spraykunst en schilderen in acryl. Gewapend met enkele basiskleuren en fijne penselen, tover ik op vraag de kleurigste vogels en bloemen op je muur.  

Zelfs als we op vakantie gaan, kan het zijn dat ik verf mee neem om onderweg op een weidepaal, vuurtoren of ander straatelement een vogel te schilderen. Mijn eigen vogelschilderguerilla. 

20220821_195437000_iOS 1_edited.jpg

Grutto in acryl

Over mij

Mijn naam is Berit Van den Bussche

In mijn late dertiger jaren, we tellen 2017, hervond ik de goesting om creativiteit aan de keukentafel toe te laten. Ik begon vogels te schilderen met de waterverfjes van onze dochters. Het bleek zo leuk dat ik maar vogels bleef schilderen en er beter en beter in werd. 

Sinds 2020 besloot ik mezelf te stretchen en mocht ik experimenteren met graffiti op de magazijnmuur van een kameraad. Dat zorgde ervoor dat mijn canvas plots opengetrokken werd van boekblaadjes naar eender welke ondergrond. "Alles is canvas" werd mijn motto. Nu schilder ik nog steeds op vergeelde boekblaadjes, maar daarnaast ook op binnen- en buitenmuren. 

Creativiteit beperkt zich niet enkel tot schilderen. Na jarenlang te werken met keramiek in een privé atelier bij Clay on Wheels, begon ik in 2023 met de keramiekopleiding aan het Instituut voor Kunst en Ambacht (IKA). En uiteraard sluipen er vogels in mijn keramiek ontwerpen:) 

Berit Van den Bussche.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page