top of page

Werken aan je toekomst, laag op laag, dat is creativiteitscoaching


Wat is creativiteitscoaching? Wat doe ik als coach die creativiteit als invalshoek neemt om jou te ondersteunen in persoonlijke of professionele ontwikkeling?


Tijdens de creativiteitscoaching werken we heel fel aan zelfvertrouwen, ‘zelfgeloof’. Want als we tijdens een traject samen, werken aan een schilderij of elke andere creatie, werken we ook aan de overtuigingen die je op tafel legt: ‘ik kan dat niet’, ‘ik weet niet hoe ik dat moet doen’, ‘ik weet niet wat ik eerst moet doen’,... Want hoeveel is er in je leven dat niet kan ontstaan doordat je er van overtuigd bent dat je het niet kan of niet weet hoe je het moet doen?


Laat ons samen zoeken naar tools die je kunnen helpen om ‘ergens tijd voor te maken’, te ‘starten’, om ‘af te ronden’ of om ‘vol te houden’.


Dat is creativiteitscoaching. Laag per laag werken we aan jouw toekomst


Interesse? Geef een seintje


Creatieve groeten, Berit

0 comments

Comments


bottom of page