top of page

B-creativ, ruimte voor creativiteit en ontwikkeling


Creativiteit krijg je niet voor niks. Het zit in elk van ons maar krijgt niet altijd evenveel lucht. Terwijl onze creativiteit ervoor kan zorgen dat we mild en open naar de wereld rondom ons kunnen kijken en terug mogelijkheden kunnen zien die er voorheen schijnbaar niet waren.


B-creativ ontstond 4 jaar geleden toen ik zelf mijn ondergesneeuwde creativiteit herontdekte en de opportuniteit zag om unieke geschenken te ontwikkelen en te verkopen obv mijn artistiek werk.


Natuurlijk bleef ik dit wel steeds combineren met mijn werk als trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling.


Creativiteit en persoonlijke ontwikkeling liggen super dicht bij elkaar en toch is het maar eerst nu dat het verhaal van B-creativ een geïntegreerd verhaal wordt van creativiteit en ontwikkeling. Met een plek in de tuin, het plaatsen van een pipowagen die we zelf hebben opgebouwd, creëerde we letterlijk en figuurlijk ruimte voor creativiteit en ontwikkeling.


Een ruimte waar je terug het plezier in eender welke creatieve handeling kan ontdekken of het nu werken met klei, verf, hout, tekengerief, je muziekinstrument,... is. Maar ook figuurlijke ruimte creëren om jouw leven zo te organiseren dat er ideeën, dromen of persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden.


Daarom dus focus op creativiteitscoaching: om jouw creativiteit opnieuw te laten stromen en deining te veroorzaken in alle andere levensdomeinen.


Let’s get some work done!Graag kennismaken? Klik hier om iets af te spreken
0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page